Aanbod

Social design voor jouw vraagstuk
Positieve impact op maat

Social design voor jouw vraagstuk Positieve impact op maat

Wil jij…. Een nieuw en verfrissend perspectief op een vastgelopen taai vraagstuk, voorgelegd, getest en ontwikkeld met de verschillende betrokkenen? Een samenwerkingsproces waarbij je inzicht in de leefwereld van jouw doelgroep krijgt, om zo jouw diensten te integreren en waar jouw organisatie daar naadloos op kan aansluiten? Zodat jij weer grip krijgt op mogelijke oplossingen om te komen tot een inclusieve aanpak, samen met alle betrokkenen? En… dat deze oplossingen direct worden getest en bijgestuurd tot een waardevol eindproduct? Met social design gaan we hiermee aan de slag. Lees hier verder

Kwalitatief onderzoek

Kwalitatief onderzoek

Innovatief gebruikersonderzoek
Je voelt dat er iets moet veranderen, maar weet niet precies wat. Je wilt met jouw organisatie beter aansluiten bij jouw doelgroep en/of eindgebruikers en hun belevingswereld. Maar hoe bereik je ze?

Tijdens het kwalitatief onderzoek ga ik op creatieve wijze in gesprek met jouw doelgroep en de daarbij behorende eindgebruikers. Ik haal naar boven wat ze beweegt, welke dromen en ambities ze hebben en waar ze tegenaan lopen. Het resultaat? Data en ervaringen van gebruikers over de behoeften, benodigdheden en wensen van de doelgroep. Met concrete acties en ontwerprichtingen om met het vraagstuk aan de slag te gaan. Hiermee kan ingespeeld worden met het huidige en toekomstige aanbod van de organisatie. Lees hier verder

Design Thinking voor complexe vraagstukken | Ontwerpend onderzoek

Design Thinking voor complexe vraagstukken | Ontwerpend onderzoek

Inclusieve aanpak voor complexe vraagstukken met ontwerpend onderzoek
Worstelt jouw organisatie al langer met een complex vraagstuk? En hebben hier verschillende mensen naar gekeken, maar blijft het probleem terugkomen?

Met ontwerpend onderzoek breek ik complexe vraagstukken open. Ik ga dwars door hiërarchie en sectoren heen en onderzoek het vraagstuk vanuit het perspectief van een buitenstaander. Ik breng een inclusieve vorm van interactie op gang, waarbij de verschillende partijen op één level met elkaar communiceren, zodat er gelijkwaardige interactie ontstaat en iedereen een stem krijgt. Zo ontwikkel ik overkoepelende oplossingen, breng belangen bij elkaar en werk samen met alle betrokkenen. Samen gaan we voor positieve impact! Lees hier verder.

Doe het zelf – Creatief Gereedschap

Doe het zelf – Creatief Gereedschap

Wil jij zelf in gesprek gaan met jouw doelgroep en dit op een creatieve, vernieuwende wijze aanpakken? Met het creatief gereedschap voor gesprekken ga jij zelf aan de slag met diepte interviews, contextmapping en creeër jij met behulp van de toolkit alibi’s voor sociaal contact en zet je toekomstperspectief neer.
Het creatief gereedschap bestaat uit methoden en tools om gesprekken te starten en vorm te geven. Hiermee krijg je weer grip op een vraagstuk en leer je toekomstperspectief te schetsen. Zo haal je input op waarmee je jouw aanbod verder op maat kan maken en kan je werken naar een inclusieve bedrijfsstrategie. Wil je zelf aan de slag met gebruikersonderzoek en innovatie? Lees hier verder

De Interactie Fabriek | Creatieve interventies op maat

De Interactie Fabriek | Creatieve interventies op maat

Wil je op een creatieve en uitnodigende manier interactie op gang brengen? Bijvoorbeeld tijdens een werksessie met collega’s, een tussenact tijdens een congres, een interventie waardoor een netwerkborrel minder ongemakkelijk is of morrende buurtbewoners met elkaar in contact brengen.

De Interactie Fabriek staat voor je klaar, met creatieve interventies op maat, groots en meeslepend of juist klein en onaf. Samen maken we het evenement verbindend, interactief en zorgen we ervoor dat iedereen een stem krijgt. Lees hier verder

Of iets heel anders
// dat verken ik graag samen met jou

Mijn aanbod is nog onaf. Dat wil zeggen; Met alle ruimte om samen verder in te vullen. Projecten beginnen meestal klein. Vaak met een kop koffie, gecombineerd met een ambitie of droom. En dan kan er van alles ontstaan. Neem vooral contact op!