Laden Evenementen

Er ligt een mooi event in het verschiet: “Shared space” georganiseerd door Architectuurcentrum Aorta. Een inspirerend programma voor iedereen die wil bijdragen aan een gezonde toekomst voor Utrecht. Met prikkelende sprekers, talkshows, debat, lezingen en gelegenheid tot uitwisseling tijdens een lopend diner.

Wij zijn er ook bij met het onderzoeksteam van Het Nieuwe Bartholomeus Gasthuis. Tijdens het onderdeel ‘Design Cares’ gaan we aan de hand van de strategieën uit het onderzoek op zoek naar handvatten voor zorg en welzijnsdeskundigen, ontwerpers en wijkondernemers om zelfstandig oud worden in de eigen leefomgeving mogelijk te maken.

Ook de rest van het programma belooft een vernieuwende blik, inspirerende gesprekken, talkshows en veel meer over een gezonde toekomst voor Utrecht.

Meer informatie en tickers voor het volledige programma vind je hier en is zeker een aanrader(€25 inclusief diner). Benieuwd naar Design Cares en wat minder tijd? Je kunt ook alleen het middagprogramma bezoeken via deze link.  (€7,50) Deze mogelijkheid geldt overigens ook voor het avondprogramma.

Wellicht zie ik je daar!
—-

beeld Evelyn Galsdorf-Kraal (030ARCHITECTEN)

beeld Evelyn Galsdorf-Kraal (030ARCHITECTEN)

 

Share This Story, Choose Your Platform!