De dingen hebben jou nodig om gezien te kunnen worden

Op zaterdag 6 september opent de expositie ‘De dingen hebben jou nodig om gezien te kunnen worden’.

Willemieke van den Brink toont haar project Tot de kern, de neerslag van haar onderzoek naar de vraag ‘wat laat jij van jezelf zien, wanneer en aan wie?’ Ze reageert hiermee op “een snelheidscultuur die steeds meer onpersoonlijk wordt”.
Anja Cohen laat zien waar een opdracht om een huis te verbeelden toe kan leiden. Ook zijn de resultaten te zien van haar onderzoek naar ‘verborgen stedelijk groen’.

Rode draad bij beiden: stilstaan bij de dingen om ons heen.

 

De dingen hebben jou nodig om gezien te kunnen worden expositie uitnodiging

De expositie bevond zich in de huiskamer van kunstenaar Anja Cohen. Heel bijzonder om het project in deze setting te laten zien.
Ook ontwierp ik de flyer voor de expositie, tentoonstellings teksten en andere drukwerk uitingen.

De expositie werd geopend door Charlotte van Lingen, curator van de Kunsthal in Rotterdam. Mor Levin zorgde voor prachtige muziek en aan de feestelijke sfeer werd door iedereen bijgedragen! Een prachtige dag, hier een aantal foto’s.

Op zaterdag 6 september opent de expositie ‘De dingen hebben jou nodig om gezien te kunnen worden’. Willemieke van den Brink toont haar project Tot de kern, de neerslag van haar onderzoek naar de vraag ‘wat laat jij van jezelf zien, wanneer en aan wie?’ Ze reageert hiermee op “een snelheidscultuur die steeds meer onpersoonlijk wordt”.