Happy Hall – Do It Together

Nu veel ouders en kinderen thuis zijn vanwege de Corona-maatregelen is alles even anders. De school is dicht, veel ouders werken thuis en het huis is vol. Dat is niet altijd makkelijk en er kunnen irritaties ontstaan.
Samen stilstaan bij hoe het met jou en je gezin gaat kan jullie helpen in deze tijd. Met deze speciale Do It Together versie van Happy Hall creëer je letterlijk een plek in huis om even stil te staan bij jouw emoties en bij die van de andere gezinsleden. Zo weet je hoe het met iedereen gaat, hoe je iemand blij kan maken en wanneer je iemand beter met rust kan laten.
Iedereen met een A4 zwart-wit printer kan ermee aan de slag. Je kunt hem zo vaak gebruiken als je maar wilt, en delen met wie je wilt.

Namens innovatiewerkplaats voor de jeugdzorg Garage2020 en social design studio echter ontwerp wensen we je veel plezier!

De toolkit is gratis de downloaden van de website van Happy Hall: https://www.happyhall.nl/doittogether/ 

From Happy Hall with love
Deze Happy Hall #Do it Together is geïnspireerd op de Happy Hall die we al eerder hebben ontwikkeld en getest. Verschillende partijen hebben bijgedragen aan Happy Hall, en we zijn erg blij met deze samenwerkingen.
Eén van de resultaten van project Happy Hall voor pleegzorg is het spel De kat is Kwijt. In dit project werken echter ontwerpMuzusSpirit en Garage2020 samen om de succesfactor van plaatsing in een pleeggezin te vergroten.