Happy Hall voor pleegzorg

We willen vol trots het goede nieuws delen dat Happy Hall is geselecteerd voor een ontwikkelsubsidie van het Stimuleringsfonds Creatieve industrie.
Hier werken Spirit Jeugdzorg, Garage2020echter ontwerp en Muzus samen aan het ontwikkelen van concrete handvatten om de plaatsing in een pleeggezin minder stressvol te laten verlopen, met Happy Hall. Zo wordt de kans op een breakdown (afbreking van de plaatsing) kleiner en de kans op een succesvolle nieuwe start veel groter.
In de komende maanden gaan we met elkaar een plan schrijven om Happy Hall als interventie in te zetten om breakdowns tegen te gaan. Ook doen we onderzoek naar pleegzorg en gaan op zoek naar kansen om de eerste periode in een pleeggezin minder stressvol te laten verlopen.
Eind november dienen we dit plan in voor de vervolgsubsidie om vanaf januari 2020 in praktijk onze onderzoeksvraag te valideren: Hoe kan Happy Hall zorgen voor minder stress tijdens de plaatsingsperiode in een pleeggezin.
Om de Happy Hall zo goed mogelijke op maat te maken voor pleegzorg zijn we op zoek naar Mede Mogelijk Makers, jullie dus.
Wil jij een Mede Mogelijk Maker worden? Door bijvoorbeeld..
– testgezin te zijn
– mee te doen in het team
– ons aan te moedigen vanaf de zijlijn
– het project te delen in je netwerk
– ons te verbinden met een organisatie die geïnteresseerd kan zijn om dit product uit te dragen
– tips en adviezen te delen
-…….
We horen graag van je! Stuur een mail naar willemieke@echterontwerp.nl of roos@muzus.nl