Happy Hall voor pleegzorg.
‘Versterken van de kracht van pleegouders’ Een prachtige ambitie waar Happy Hall graag aan bijdraagt. In het Bartholomeus Gasthuis in Utrecht kwamen op 31 mei bijna honderd belangstellenden samen. Pleegouders, ouders, pleegzorgprofessionals, belangenbehartigers, ambtenaren, bestuurders, directeuren en andere betrokkenen startten samen aan de middag en gingen vervolgens aan het werk in de verschillende deelsessies.
Namens Garage2020 hebben Evelyn Visschedijk (communitycoach) en ik hebben twee workshops gegeven aan een enthousiast publiek.

Hoe versterk je de kracht van pleegouders? Dat kan al direct bij binnenkomst, met de Happy Hall. Happy Hall zorgt ervoor dat elke keer, als je thuis komt, je even stil staat bij jouw stemming. En niet alleen bij die van jou zelf, maar ook die van anderen. Happy Hall doet dit op zo’n manier dat elk gezinslid, jong of oud, leert om zijn emotie te uiten en te delen. Bovendien ontvang je regelmatig uitbreidingen (spellen of opdrachten) die helpen bij je emoties leren kennen en verbindingen te versterken.