Met Happy Hall willen we de succesfactor van een plaatsing in een pleeggezin vergroten, en daar hebben we jullie hulp bij nodig!

Happy Hall is een spel interventie waarmee het hele gezin op een interactieve manier aan de slag gaat met emoties. Het spel bevat verschillende opdrachten waarmee de gezinsleden meer over elkaar te weten komen. Zo draagt Happy Hall bij aan het bespreekbaar maken van hoe het gaat en wat er speelt bij ieder gezinslid. Happy Hall zet je aan het denken, zet aan tot actie en tot het maken van verbinding.

De afgelopen maanden hebben we samen met pleeggezinnen de Happy Hall verder ontwikkeld, de eerste reacties waren positief. Het is nu tijd voor de échte test, hiervoor zoeken we 10 pleeggezinnen die Happy Hall één maand willen gebruiken, met
het hele gezin. Verspreid over deze maand voeren jullie de verschillende opdrachten uit. Bijvoorbeeld het plakken van stickers op dingen in huis waar jij blij van wordt.

Happy Hall spelen is leuk, dat staat voorop. Daarnaast help je met meedoen aan dit onderzoek ons (Team Happy Hall) door in kaart te brengen welke onderdelen goed werken en welke verbeterd kunnen worden. We zijn benieuwd naar de ervaringen tijdens het gebruiken, die uiteindelijk zorgen voor een verbeterd product, die echt van waarde kan zijn bij pleeggezinnen.

Zo kunnen we met elkaar een spel interventie ontwikkelen die de succesfactor van een plaatsing in een pleeggezin groter maakt.