Testen, ontwerpen en ontwikkelen van Happy Hall bij Garage2020

Yes, het gave project Happy Hall (in opdracht van en samenwerking met Garage2020) gaat een vervolg krijgen! We hebben begin 2017 Happy Hall als concept ontwikkeld als kortdurende interventie om emotie regulatie te realiseren.

Happy Hall zorgt ervoor dat elke keer, als je thuis komt, je even stil staat bij jouw stemming. En niet alleen bij die van jou zelf, maar ook die van anderen. Elk gezinslid heeft namelijk in de hal op de Happy Hall aangegeven hoe hij of zij zich voelt en wat zijn of haar energieniveau is. Dit geeft je inzicht en helpt om verbindingen tussen gezinsleden te versterken.

Happy Hall doet dit op zo’n manier dat elk gezinslid, jong of oud, leert om zijn emotie te uiten en te delen. Bovendien ontvang je regelmatig uitbreidingen (spellen of opdrachten) die helpen bij je emoties leren kennen en verbindingen te versterken.

We gaan met 11 gezinnen het prototype van de Happy Hall testen, in totaal doen er 25 kinderen mee. Half december 2017 brengen we de onderzoeksresultaten in beeld en leveren we het project op.