Garage2020 wat is dat nou en hoe werkt het? Technologische oplossingen om de jeugdhulp overbodig te maken? Is dat mogelijk? In dit prachtige boekje laat het TEAM WONEN (Mies, Folkert en Willemieke) zien wat er allemaal bij komt kijken als je enthousiast bij Garage2020 aan de slag gaat.

Het doet mij denken aan Herman van Veen: “Opzij, opzij, opzij, maak plaats, maak plaats, maak plaats. Ik heb ongelofelijke haast.
Ik moet rennen, springen, vliegen, duiken, vallen, opstaan en weer doorgaan.” “Een andere keer misschien dan blijf ik wel even staan.”

Indringend en inspirerend hebben zij het proces beschreven. Ze hebben een uitvinding gedaan, zal die het worden? Leerzaam voor iedereen die gaan pionieren.

Mariënne Verhoef
Raad van Bestuur Spirit

Aan het eind van een onderzoek / project ontwerp ik meestal een bundeling van het proces dat we hebben doorgemaakt. Zo ook voor Garage2020, het onderzoeksverslag van Team Wonen. Ze waren er zo blij mee dat ze er direct dertig hebben besteld! Benieuwd naar de resultaten? Stuur even een mailtje en je ontvangt het procesboek in pdf formaat.