Driving Dutch Design

11-02-2015 – Vijftien startende talentvolle ondernemingen nemen wederom deel aan talentontwikkelingsprogramma DDD.

De nieuwe lichting van Driving Dutch Design is van start. De lichting bestaat uit 15 startende talentvolle Nederlandse ondernemingen uit verschillende steden en regio’s en werkzaam in verschillende design domeinen: Architecture, Branding, Visual Communication, Product Design & Social Design. De komende maanden zullen zij gericht op ondernemerschap, masterclasses van gerenommeerde bedrijven en instellingen volgen en sparren met een personal coach van ABN AMRO.

De nieuwe lichting ‘drivers’ zijn: Alei Verspoor, Anidesign , Hats & Tales, Mianne de Vries, Nudnik, Pim Schachtschabel, Renate Nederpel, Rick Tegelaar, Studio Thier & van Daalen, Studio Kars, Studio TOIMII, T + Local, Thomas Overweg, Tim van de Weerd en Willemieke van den Brink.

Driving Dutch Design is een initiatief van ABN AMRO, de BNO en Dutch Design Week, drie verschillende partijen die even vurig geloven in de potentie van jonge ontwerpers. En die uit ervaring weten hoe belangrijk enige zakelijke toerusting is om talent te laten bloeien.

De nieuwe lichting drivers zullen zich presenteren op DDW15.

Waarom ik mee doe? Omdat ik barst van de goede, waardevolle ideeën en ik wil dat ze gezien worden. Werken aan mijn lijst met droomopdrachten, en minimaal 1 concept presenteren tijdens de Dutch Design Week.

 

Driving Dutch Design Willemieke van den Brink Echter ontwerp

De nieuwe lichting van Driving Dutch Design is van start. De lichting bestaat uit 15 startende talentvolle Nederlandse ondernemingen uit verschillende steden en regio’s en werkzaam in verschillende design domeinen: Architecture, Branding, Visual Communication, Product Design & Social Design.